INDUL A FIATAL SZEZON

Rohamosan közeledik a fiatal galambok versenye.

Sokan hiányolják, hogy még nem tettem közzé a Tata, Komárom tréningek gyűjtési rendjét. Ezt csak akkor tudom elkészíteni, ha az egyesületektől megérkezik az információ (és a befizetés) arról, hogy mennyi galambot kívánnak kosarazni. E nélkül nem tudom elkészíteni a gépkocsik gyűjtési beosztását!

Augusztus 16-ig kellett volna leadni az alapnevezéseket (vakcinázási napló 3 példányban). Akik csak tréningeznek azoknak is! A két közös tréning - Tata és Komárom - részvételi díját is eddig kellett volna befizetni, mely 100,- Ft/galamb a két útra összesen.

Ezt eddig 3 egyesülettől kaptam meg! Sajnos tendencia az utóbbi időben, hogy követelni tudunk, teljesíteni nem!

Aki vasárnap 10.00 óráig nem jelzi az igényeket, ott úgy veszem, hogy az egyesület nem kíván tréningezni. Már nem fogok telefonálgatni senkinek ez ügyben.

Kérem, hogy az egyesületek pontosan írják össze, hogy kik szeretnének versenyezni, mert az ő galambjaik adatait fel kell tölteni az eredményszámoló programba. Aki tavasszal nem váltott verenyengedélyt, de a fiatalokkal versenyezni szeretne annak a versenyengedély összege 1000,- Ft + a vakcinázási naplóra felírt darabszám x 25,- Ft.

Kérem az egyesületeket mindenki leltározza le a kint lévő ketreceket. Hamarosan indul a szezon, el kell készítenem az új ketrec kiosztást, ezért pontosan tudnom kell, hogy hol mennyi ketrec van.

M.J.