Hírek

KERÜLETI KIÁLLÍTÁS - NEVEZÉS

Idei kerületi kiállításunkat 2018. december 02-án, vasárnap rendezzük Isaszegen, együtt a B-I., valamint a Hatvan és környéke kerületekkel. Kérem az egyesületeket, hogy a részvételi szándékukat mielőbb jelezzék. A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérem a kiállítandó galambok listáját, jelölve azt is, hogy mely kategóriában állítaná ki a tulajdonosa. A nevezéseket 2018. november 25-ig (vasárnap) várjuk. Mivel több kerület vesz részt a kiállításon, a ketrecbeosztások elkészítése, a kártyák kinyomtatása miatt ez a végső határidő.   

M.J.

TAGNYILVÁNTARTÁS - TAGDÍJ BEFIZETÉS

A 2019. évi szövetségi tagdíjak és az újság postaköltségének befizetési határideje a kerület felé 2018. november 30. Két példányban kérem kitölteni és leadni az alább található nyomtatványokat!

Az alábbi nyilvántartás hátsó oldalán található az érvényes tagdíjak és az újság postaköltségének mértéke.

A tagnyilvántartás nyomtatvány első oldala itt.

A nyilvántartás hátsó oldala itt. 

A kerületi tagdíj változatlan. 18 év alatt és 70 év felett nincs tagdíj, a többieknek 2000,- Ft.

M.J.

FIATAL LISTÁK ÚJRA SZÁMOLVA

Az idei versenyek valamennyi fiatal listáját újra futtattuk és frissítettük, mert 1 tenyésztő dúctávja helytelenül volt beállítva a rendszerben. E miatt kismértékben változtak az eredmények. Jelenleg minden egyéni, champion és csapat lista helyes.

M.J.

GYÁSZHÍR

Gér L.-2

Az A-7. üllői egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Gér László sporttársunk 69 éves korában elhunyt. Temetése 2018. november 12-én, 14.00 órakor lesz az üllői református temetőben. (Üllő, Kistemető utca) Kerületünk és az egyesület tagjai nevében részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak!

 

A-7. egyesület tagsága

 

 

FELERESZTÉSI INFORMÁCIÓ

VELKÁ-BITES: 2018.09.30. 08,00 h. Napsütés, szélcsend, hűvös idő. Az útvonalon mérsékelt ÉK-K-i szél várható. Ez az út a fiatal NEMZETI GYŰRŰS galambok versenye. Az érkező N gyűrűs galambokat jelenteni kell, a galambom.hu élgalamb  jelentések menüpontban.

Közös feleresztés a Villám Klubbal. A versenyről közös lista is készül.

Jó versenyt mindenkinek!

M.J.