Hírek

Megkezdjük a 2019. évi szezon előkészületeit.

2019.03.19-én 18.00 órakor kerületi értekezlet lesz a szokásos helyen. Ekkor kell leadni a vakcinázási naplókat 3 példányban (alapnevezés is egyben), befizetni a versenyengedélyt, valamint a nevezési díjak első részletét. A befizetésekkel kapcsolatos nyomtatványokat az egyesületeknek e-mail-ben kiküldjük. Versenyengedélyt csak az fizessen be a kerületnél, aki itt is versenyez. Kérem leltározni  a szállító ketrereceket. Minden egyesülettől várom a baradszámot.

 

M.J.

E-mail-ben kiküldésre kerültek a küldöttgyűlés meghívói, ill. a megbízólevelek. Kérem minden egyesület ellenőrizze. A küldöttgyűlés időpontja: 2019.02.18. hétfő, 18.00 óra. (Üllő, Gyömrői út 24. kultúrház.

A Küldöttgyűlés napirendje itt olvasható.

Kérem a tagságot, hogy a szövetségi választásokkal a jelöltek személyével kapcsolatos álláspontjukat az egyesületükben/civil társaságukban beszéljék meg és küldötteik e témában is felkészülten jöjjenek a küldöttgyűlésre.

M.J.

Fiatal verseny....»»»»

Főverseny eredmények...főversenyek

Sprintverseny eredmények....»»»»

 

A szövetségi Választási Jelölő Bizottság beszámolója, a jelölt lista és a jelöltek bemutatkozása itt megtekinthető.

M.J.

Itt látható a 2019. évi módosított versenyprogram:

Mivel a Nemzeti Bajnokságokban 2019-ben már nem lesz érvényben az FCI-s "+ -" 5 %-os szabály, módosítanunk kellett a verseny programon. A módosítás a feleresztő helyeket érinti, ugyanis Velká-Bites távolsága  több tagunk esetében nem érte el a középtáv minimumát jelentő 300 km-t. Ezért a kissé távolabbi Velké-Mezirici-ből rendezünk 2 versenyt, a harmadik Velká-Bites helyett pedig Jihlavába megyünk. Ez a program össz. díjkilóméterét  kis mértékben növeli. Ár növekedés nem lesz é miatt.

M.J.