Megkezdtük a 2021. évi szezon előkészületeit.

Jelenleg nincs érvényben olyan korlátozó rendelkezés, mely lehetetlenné tenné a versenyeink megkezdését. Kiemelten felhívjuk azonban tagságunk figyelmét a Covid járvánnyal kapcsolatos szabályok betartására! Fontos, hogy a tréning-, majd a verseny gyűjtések során alkalmazzuk a maszkviselés, a távolságtartás, ill. a minél kisebb csoportokban történő tevékenységek szabályait, minimalizáljuk a fizikai kontaktust!

A gépkocsik felkészítése megkezdődött. (évi szokásos karbantarás, konténer fertőtlenítés, vizsga) Kérem az egyesületeket, hogy a náluk kint lévő ketreceket vizsgálják át, fertőtlenítsék és a szükséges kis javításokat végezzék el.

A nevezések összesítése alapján elmondhatjuk, hogy a tavalyinál több galambot neveztek tagjaink a versenyekre! Az alapnevezések feltöltése megkezdődött. Kérem, hogy aki még nem tette meg az pótolja!

Terveink szerint az első közös tréning gyűjtése április 13-án lesz. Ha előtte lenne igény 1-2 rövidebb előtréningre (Budaörs), akkor kérem, hogy az egyesületek április 06-ig írásban jelezzék, hogy hány darab ketrecre lenne szükség! Ez esetben 04.08. és 04.11. között megoldjuk az előtréningeket!

M.J.