Hírek

Megérkeztek az országos évkönyvek. Előzetes időpont egyeztetés után elvihetők. Ár: 2.500,- Ft.

M.J.

2022.01.05. 16.00 órátóltól, előzetes időpont egyeztetés után átvehetők a gyűrűk. Kérem, hogy akinek pótgyűrűre van szüksége az mielőbb jelezze, hogy az eredetikkel együtt ezeket is ki tudjuk adni. Ugyan ez vonatkozik a NEMZETI gyűrűkre is. Pót és "N" gyűrű kiadás csak befizetés után lehetséges! Az országos évkönyv is csak megrendelésre lesz elérhető január 10-től. Minden megrendelést csak írásban fogadok el!!! E-mail, Messenger, vagy SMS.

Nyomatékosan kérem az egyesületeket, hogy a kiadott gyűrűk nyilvántartását pontosan vezessék és az itt letölthető nyomtatványon jutassák el hozzám. Rengeteg az elveszett és bejelentett galamb, de sok esetben nem tudok segíteni a megtalálónak, mert az egyesületektől nem jön vissza információ, hogy ki a galamb gazdája.

M.J. 

Rendhagyó, "dupla" kiállítást rendez szövetségünk, hiszen az előző a Covid helyzet miatt elmaradt. Az FCI kiírása szerint sport kategóriákban a 2019-2020 évek eredményei alapján neezhető az "A" csapat, míg a 2020-2021 évek alapján a "B" csapat. Erdeklődés híján a kerületi kiállítás, vagy akár standard válogató elmaradt. Ezért standard kategóriában nem nevezünk galambokat. Sport kategóriákban is mindössze 12 nevezés történt, a többiek nem kívánnak kiállítani. Az országos kiállításta nevezett galambok itt megtekinthetők:

M.J.

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK, SPORTTÁRSAINKNAK, CSALÁDTAGJAIKNAK, BARÁTAINKNAK!
karácsony 1
 
M.J.

Ezúton tájékoztatom tagjainkat, hogy a leadott összesítők szerint kerületünk taglétszáma a 2021-es 136 főről 152 főre emelkedett! (112 fő aktív korú, 6 fő 18 év alatti, 34 fő 70 év feletti, vagy rokkant) Sajnos idén is elhúnyt néhány tagunk, viszont örvendetes, hogy van néhány teljes új, a postagalambász pályafutását most kezdő sporttársunk, illetve több aktív tag igazolt hozzánk más kerületekből.  Eredményes működésünkhöz minden feltétel - tagság, eszközök és anyagi biztonság - adott.

M.J.