Hírek

2019. február 17. (vasárnap), 12 óra – VÁC  Madách Imre Művelődési Központ
2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 63.
Kerületek: 1,2,6,7,12,16,17,DK

Kerületünkből a következő Sporttársak vehetnek át díjakat:

Horváth - Varga, Horváth Rebeka, Kucsera János, Paulovicz Szabolcs, Piskóta - dúc, Szűcs Attila, Kalmár-Gombos, Orosz László, Serfel Attila.

M.J.

E-mail-ben kiküldésre kerültek a küldöttgyűlés meghívói, ill. a megbízólevelek. Kérem minden egyesület ellenőrizze. A küldöttgyűlés időpontja: 2019.02.18. hétfő, 18.00 óra. (Üllő, Gyömrői út 24. kultúrház.

A Küldöttgyűlés napirendje itt olvasható.

Kérem a tagságot, hogy a szövetségi választásokkal a jelöltek személyével kapcsolatos álláspontjukat az egyesületükben/civil társaságukban beszéljék meg és küldötteik e témában is felkészülten jöjjenek a küldöttgyűlésre.

M.J.

Fiatal verseny....»»»»

Főverseny eredmények...főversenyek

Sprintverseny eredmények....»»»»

 

A szövetségi Választási Jelölő Bizottság beszámolója, a jelölt lista és a jelöltek bemutatkozása itt megtekinthető.

M.J.

Itt látható a 2019. évi módosított versenyprogram:

Mivel a Nemzeti Bajnokságokban 2019-ben már nem lesz érvényben az FCI-s "+ -" 5 %-os szabály, módosítanunk kellett a verseny programon. A módosítás a feleresztő helyeket érinti, ugyanis Velká-Bites távolsága  több tagunk esetében nem érte el a középtáv minimumát jelentő 300 km-t. Ezért a kissé távolabbi Velké-Mezirici-ből rendezünk 2 versenyt, a harmadik Velká-Bites helyett pedig Jihlavába megyünk. Ez a program össz. díjkilóméterét  kis mértékben növeli. Ár növekedés nem lesz é miatt.

M.J.