Hírek

2019. évi kiállításunkat az előző évekhez hasonlóan a B-I. kerülettel közösen rendezzük december 08-án (vasárnap) Isaszegen, a Dózsa György Művelődési otthonban. (Isaszeg, Dózsa Gy. u. 2., Kossuth L. u. - Dózsa Gy. u. sarok) A terem berendezése 7.00-kor kezdődik. A galambokat legkésőbb 7.30-ig kérjük behozni. A kiállítás 10.00-16.00 óráig tart nyitva.

M.J.

A 2020-ra megrendelt versenygyűrűk január első hetében lesznek átvehetők. Kérem az egyesületetket, ha van igény pótgyűrűre, akkor azt írják össze, szedjék be a pénzt, (17-es 150,- Ft, "D" 300,- Ft) és adják le írásban (e-mail) a megrendelést. A megrendelt és befizetett pótgyűrűket az eredeti rendeléssel együtt kiadjuk:

M. J.

A küldöttgyűlés meghívói és a megbízólevelek e-mail-ben kerülnek kiküldésre. Kérem minden egyesület ellenőrizze. A küldöttgyűlés időpontja: 2019.11.11. hétfő, 18.00 óra. (Üllő, Gyömrői út 24. kultúrház.

A Küldöttgyűlés napirendje itt olvasható.

Kérem a tagságot, hogy a témával kapcsolatos álláspontjukat az egyesületükben/civil társaságukban beszéljék meg és küldötteik felkészülten jöjjenek a küldöttgyűlésre.

M.J.

November 26-én (kedd) 18.00 órakor kerületi értekezletet tartunk Üllőn a művelődési házban. Ekkor kell befizetni a 2020. évi szövetségi tagdíjakat, az újság postaköltségét és a kerületi tagdíjat. Egy példányban kérem kitölteni és leadni az alább található nyomtatványokat! Az alábbi nyilvántartás hátsó oldalán található az érvényes tagdíjak és az újság postaköltségének mértéke.

Mivel a szövetség felé elektronikus úton kell benyújtani a tagnyilvántartókat és a befizetési összesítőt, ezért kérem e-mail-ben is elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Változás, hogy a tagok e-mail címét is fel kell tüntetni az adatlapon. 

A tagnyilvántartás nyomtatvány első oldala itt.

A nyilvántartás hátsó oldala itt. 

A kerületi tagdíj: 18 év alatt és 70 év felett nincs tagdíj, a többieknek 3000,- Ft.

Megbeszéljük továbbá a kerületi kiállítás és a díjkiosztó részleteit, illetve a 2020-ben esedékes kerületi választásokkal kapcsolatos kérdéseket.

M.J.

Az egyesületek visszajelzései alapján a 2019. évi fiatalversenyeket nem folytatjuk. A sajnálatosan jelentős (és megmagyarázhatatlan) veszteségek így is komoly károkat okoztak az utánpótlásban. 

M.J.