Hírek

2019. évi versenyeink díjkiosztó ünnepségét február 07-én (péntek) 18,00 órai kezdettel rendezzük meg Üllőn, a Művelődési házban. Vendégvárás 17,30-tól. Vacsora (gordon, töltött csirke comb, rántott gomba, desszert), élő zene, tombola. A vacsorajegy ára 2800,- Ft, melyet a február 27-i kerületi gyűlésen már be lehet fizetni. Kérem az egyesületeket, hogy mielőbb jelezzék a résztvenni kívánó tagok létszámát.

M.J.

 

A 2020. évi országos kiállításra nevezett galambokat 2020.01.10. (péntek) 12 - 14 óra között kell leadni Mészáros Jánosnál (Ülló, Gyömrői út 9.) 

M.J.

November 26-én (kedd) 18.00 órakor kerületi értekezletet tartunk Üllőn a művelődési házban. Ekkor kell befizetni a 2020. évi szövetségi tagdíjakat, az újság postaköltségét és a kerületi tagdíjat. Egy példányban kérem kitölteni és leadni az alább található nyomtatványokat! Az alábbi nyilvántartás hátsó oldalán található az érvényes tagdíjak és az újság postaköltségének mértéke.

Mivel a szövetség felé elektronikus úton kell benyújtani a tagnyilvántartókat és a befizetési összesítőt, ezért kérem e-mail-ben is elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Változás, hogy a tagok e-mail címét is fel kell tüntetni az adatlapon. 

A tagnyilvántartás nyomtatvány első oldala itt.

A nyilvántartás hátsó oldala itt. 

A kerületi tagdíj: 18 év alatt és 70 év felett nincs tagdíj, a többieknek 3000,- Ft.

Megbeszéljük továbbá a kerületi kiállítás és a díjkiosztó részleteit, illetve a 2020-ben esedékes kerületi választásokkal kapcsolatos kérdéseket.

M.J.

A 2020-ra megrendelt versenygyűrűk - előzetes időpont egyeztetés után - január 03-tól átvehetők. Kérem az egyesületetket, ha van igény pótgyűrűre, akkor azt írják össze, szedjék be a pénzt, (17-es 150,- Ft, "D" 300,- Ft, "N" 1.000,- Ft) és adják le írásban (e-mail) a megrendelést. A megrendelt és befizetett pótgyűrűket az eredeti rendeléssel együtt kiadjuk:

M. J.

A küldöttgyűlés meghívói és a megbízólevelek e-mail-ben kerülnek kiküldésre. Kérem minden egyesület ellenőrizze. A küldöttgyűlés időpontja: 2019.11.11. hétfő, 18.00 óra. (Üllő, Gyömrői út 24. kultúrház.

A Küldöttgyűlés napirendje itt olvasható.

Kérem a tagságot, hogy a témával kapcsolatos álláspontjukat az egyesületükben/civil társaságukban beszéljék meg és küldötteik felkészülten jöjjenek a küldöttgyűlésre.

M.J.