Hírek

Mivel a Covid helyzet miatt az országos kiállítás elmarad, az országos évkönyv megvásárlására ott nem lesz lehetőség. A Sportszövetség közleménye szerint az évkönyveket a kerületek a 2021. évi gyűrűkkel együtt 2021. január elején venhetik át a szövetségi irodában. Előzetesen meg kell rendelni a szükséges darabszámot. Ezért kérem az egyesületeket, hogy mindenki jelezze, hány darab országos évkönyvet kérnek. A könyv ára 2.500,- Ft, melyet előre be kell fizetni a kerülethez. 

M.J. 

Kérem az egyesületeket, hogy az adatlapok leadását és a tagdíj befizetést ne hagyják az utolsó pillanatra! Előzetes időpont egyeztetés után a befizetés nálam megtehető.

Be kell befizetni a 2021. évi szövetségi tagdíjakat, az újság postaköltségét és a kerületi tagdíjat. Egy példányban kérem kitölteni és leadni az alább található nyomtatványokat! Az alábbi nyilvántartás hátsó oldalán található az érvényes tagdíjak és az újság postaköltségének mértéke, valamint minden más információ és adat a kitöltéshez.

Mivel a szövetség felé elektronikus úton kell benyújtani a tagnyilvántartókat és a befizetési összesítőt, ezért kérem e-mail-ben is elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Változás, hogy a tagok e-mail címét is fel kell tüntetni az adatlapon. 

A tagnyilvántartás nyomtatvány itt letölthető.

Új tag felvétele esetén 2 példányban kitöltve, aláírva az "egyéni adatlap"-ot kell leadni. Átigazolt tag esetén ugyancsak ez a nyomtatvány, de azt kell rajta bejelölni, hogy "a tagi adatok egyeztetése, kiegészítése". Az adatlap letölthető a postagalamb.hu oldalon a nyomtatványok menűpontból.

A kerületi tagdíj: 18 év alatt és 70 év felett nincs tagdíj, a többieknek 3000,- Ft.

M.J.

A Covid helyzetre és az állami intézkedésekre tekintettel a kerületi kiállításunkat nem tudjuk megrendezni.

A szövetség közleménye szerint, ugyan ezen okokból országos kiállítás sem lesz.

Elnökség

Kerületünk új, hivatalos facebook oldala itt található.

Honlapunk mellett ez a felület lesz a kerületünket érintő hírek gyors közlésének helye. Várjuk minden aktív TAGUNK bejelentkezését!

borító 

M. J.

BRNO: 2020.10.04. 09.25 h. Felhős idő, közepesen erős DK-i szél, 16 fok. A galambok 8-10 perc kőrözés után egy falkában a helyes irányba indultak. Egész éjjel erős szél fújt, erősen felhős volt az ég. Reggel gyengén esni kezedett az eső, 9-kor állt el. A start unán egy falkában megindultak a galambok, majd visszafordulva 8-10 percig a starthely felett kőröztek. Végül együtt a helyes irányba indultak. Csehország és Szlovákia területén D-DK-i szél van, a jelentett, mért adatok szerint 10-16 km/h átlagszél, 25-35 km/h széllökésekkel.

Jó versenyt mindenkinek!

M.J.