Hírek

Az egyesületek visszajelzései alapján a 2019. évi fiatalversenyeket nem folytatjuk. A sajnálatosan jelentős (és megmagyarázhatatlan) veszteségek így is komoly károkat okoztak az utánpótlásban. 

M.J.

KUTY: 2019.09.22. Start: 08.05 h. Napsütés, 11 fok, gyengeszellő. A galambok kör nélkül, kissé szlalomozva, együtt azonnal a helyes irányba indultak. Kitűnő start. Jó versenyt mindenkinek. Az "N" gyűrűs galambok érkezését a galambom.hu-n jelenteni kell!

M.J. 

Szeptember 11-ig (szerda) be kell jelenteni és befizetni a két első versenyre (Rajka, Kuty) küldendő létszámot, hogy a szállítás beosztását meg tudjam tervezni. 

M.J.

09.21-én SZOMBATON az alábbi a gyűjtési program. 

MINDEN KETREC AJTÓIT LE KELL KÖTNI!

Az indulási idők és a felhasználható ketrecek száma a következő:

Csak a kis autó megy a bejelentett létszámok alapján. 

                              ketrec    indul.

A-27. Ócsa                  4       18.15

A-32. Kakucs              9       18.45

A-46. A-18. A-37.      11        19.15

A-09. Vecsés              2        20.00

A-60. Gyál + BP.       15        20.30

Mivel nem tudjuk meddig fog tartani a fiatalverseny, ezért a verseny kiírás az alábbiak szerint módosul: A NEMZETI GYŰRŰS FIATALOK VERSENYE, A KERÜLET ÁLTAL MEGRENDEZETT LEGHOSSZABB TÁVÚ VERSENY LESZ! EZÉRT A KUTY VERSENYEN IS JELENTENI KELL AZ "N" GYŰRŰS GALAMBOK ÉRKEZÉSÉT, a galamnom.hu oldalon!

M.J.

Az utolsó 2 előtréning az eredeti tervezet szerinti napokon és gyűjtési időpontokban  lesz megrendezve. Tehát ma (pénteken) Kakucs és Ócsa gyűjt, holnap (szombaton) Gyál, Vecsés, Üllő.

2019. évi fiatal galambok versenyének tervezete itt található 

AZ ELŐTRÉNINGEK BEOSZTÁSA ÉS PROGRAMJA ITT LÁTHATÓ.

Csak a vakcinázási naplóban megtalálható galambok kerülhetnek az autóba! 

M.J.