Hírek

HOLICS: 2020.09.27. 08.45 h. Napos idő, fátyolfelhőkkel, szélcsend, 7 fok. Kitűnő start.

Jó versenyt mindenkinek!

M.J.

Ma reggelre alaposan megváltoztak az időjárási előrejelzések, mégpedig pozitív irányban. Ezért úgy döntöttünk, hogy mégis versenyzünk a hét végén! A kis autóval megyünk, ezért a bemondott létszán felül nem tudunk ketrecet biztosítani. A ketrecek kiosztása 25-27 galamb / ketrec.

GYŰJTÉS (Holics) 

Kis autó 

A-27. Ócsa                          18.15          5 ketrec

A-32. Kakucs + Dabas       19.00        14

A-46. Pilis                           19.45          9                 

A-07. Üllő                            20.15          9         

A-60. Gyál                           21.00        11         

A ketreceket kérem lekötni!

M.J.

A hét végén Holicsból folytatjuk a fiatalok bajnokságát. A szállítás tervezéséhez szükségem lenne információkra az egyesületektől. Kérem minden egyesület jelezze szerda estig (09.23.), hogy mennyi galambot küldene a hátralévő két versenyre.

A Holics és Brno versenyek nevezési díja 250,- Ft/ galamb a két útra összesen.

Befizetés pakoláskor.

M.J. 

Idén is készíttetünk nyomtatott évkönyvet, melyben az egyesületi, röpcsoporti és kerületi eredmények szerepelnek majd. Külön főverseny, sprint verseny és fiatal könyv készül. Kérem az egyesületeket jelezzék mielőbb, hogy melyikből, mennyi lenne a tagok igénye.

M.J. 

Információ szerzés céljából a mai napon röptető kerületeket megkérdeztük a tapasztalataikról. Mindenki bánja, hogy pakolt, igen nehéznek néz ki a mai nap. Holnap még erősebb D-i szél és nagyobb hőség ígérkezik, majd este hidegfront érkezik zivatarokkal, lehűléssel, erős széllel. Hétfőn esős idő, kedden már kevesebb eső ígérkezik. Szerdától nyugodt, csendes, 24 - 26 fokos idő várható. Ezért az elnökség és a vb. döntése szerint kedd estére halasztjuk a gyűjtést és szerdán reggel startolunk Nyergesújfaluról. Kérjük mindenki értesítse a tagokat!

A másik fontos változás, hogy a határok lezárása miatt nem tudunk külföldre menni. Módosítanunk kell a programot. Sok választásunk nincs e téren. A harmadik trénink Komárom lesz, a versenyeket pedig Rajka és Sopron feleresztési helyekről tudjuk megrendezni. Pontos program hamarosan.

 M.J.