Hírek

Az időjárás az előrejelzéseknek megfelelően kissé javul. Első tréningünk gyűjtése a tervek szerint pénteken este lesz.  (04.16.) Két autóval megyünk, a ketrecek kiosztása kb. 30 galamb/ ketrec szerint történt. 

PÉNTEKEN az autók menetrendje az alábbi.

Indulási időpontok és az igénybevehető ketrecek száma:

Nagy autó:                   ketrec    indulási idő

A-37. Dános                14 ketrec       18.30

A-18. Albertirsa            9 ketrec       19.00

A-46. Pilis                    13 ketrec       19.30

A-06. Monor                  5 ketrec       20.00

A-07. Üllő                    22 ketrec       20.30

A-09. Vecsés              15 ketrec        20.50

A-39. Bubapest          18 ketrec        21.30

 

Kis autó:                      ketrec       indulási idő

A-52. Dabas                13 ketrec       20.15

A-32. Kakucs              19 ketrec       21.00

A-27. Ócsa                    9 ketrec       21.30

 Elnökség és VB.

A meteorológiai előrejelzések szerint visszatér a kellemetlen hideg, szeles idő, jelentős mennyiségű csapadékkal. Ezért a kedd estére tervezett tréning gyűjtés elmarad. A programot - ha az időjárás addig kijavul - péntek (04.16.) esti gyűjtéssel kezdjük meg. Így a második tréning gyűjtése a következő hét kedd (04.20.), a harmadik pedig szombat (04.24.) lesz. Ez esetben az első versenyünk a tervezett időpontban kerül megrendezésre. Részletes gyűjtési program és ketrec beosztás hamarosan.

Képkivágás

M.J.

 

 

 

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Havasi Mihály sporttársunk 2021.01.20-án, életének 67. évében, rövid súlyos betegség után elhunyt. Alapítója és haláláig elnöke volt az A-46. pilisi egyesületnek. Kerületünkben sok éven át versenybizottsági elnöki, majd vb. tag pozíciót töltött be. Legeredményesebb évében kerületi hosszútávú csapatbajnoki címet nyert. Egyenes, korrekt, szókimondó ember lévén - ahogy a környéken hívták -, Misi bá' szavának súlya volt. Egyesületébe szívesen jelentkeztek fiatal galambászok, velük is szót értett.  

Távozásával nagy űrt hagyott maga után. Tiszteletünk jeléül 2021. évtől Róla elnevezett versenyt rendezünk emlékére.

Búcsúztatása 2021.03.11-én (csütörtök) 15,00 órakor lesz a pilisi, Pándi úti temetőben.

Valamennyi galambász társunk nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak!

Elnökség

Megkezdtük a 2021. évi szezon előkészületeit.

Jelenleg nincs érvényben olyan korlátozó rendelkezés, mely lehetetlenné tenné a versenyeink megkezdését. Kiemelten felhívjuk azonban tagságunk figyelmét a Covid járvánnyal kapcsolatos szabályok betartására! Fontos, hogy a tréning-, majd a verseny gyűjtések során alkalmazzuk a maszkviselés, a távolságtartás, ill. a minél kisebb csoportokban történő tevékenységek szabályait, minimalizáljuk a fizikai kontaktust!

A gépkocsik felkészítése megkezdődött. (évi szokásos karbantarás, konténer fertőtlenítés, vizsga) Kérem az egyesületeket, hogy a náluk kint lévő ketreceket vizsgálják át, fertőtlenítsék és a szükséges kis javításokat végezzék el.

A nevezések összesítése alapján elmondhatjuk, hogy a tavalyinál több galambot neveztek tagjaink a versenyekre! Az alapnevezések feltöltése megkezdődött. Kérem, hogy aki még nem tette meg az pótolja!

Terveink szerint az első közös tréning gyűjtése április 13-án lesz. Ha előtte lenne igény 1-2 rövidebb előtréningre (Budaörs), akkor kérem, hogy az egyesületek április 06-ig írásban jelezzék, hogy hány darab ketrecre lenne szükség! Ez esetben 04.08. és 04.11. között megoldjuk az előtréningeket!

M.J.

Itt látható a 2021. évi TERVEZETT versenyprogram:

Reméljük, hogy a Covid járvány visszavonulóban van! Ha ez valóban így van és nem következnek újabb korlátozások, akkor teljes versenyévet tudunk lebonyolítani.

Minden estre így készülünk. Díjkiosztónkat és Küldöttgyűlésünket akkor tartjuk meg, ha arra az állami szabályozások lehetőséget adnak. Versenyprogram tervezetünk fentebb olvasható.

M.J.